Blog Cultural

Centre Cívic Can Verdaguer

Comentari (0) Visites: 81

DEL 2 AL 30 DE NOVEMBRE
A càrrec de 382 Room
Inauguració el divendres 9 de novembre a les 19 h

A l'espai expositiu 1

Col·lectiu artístic multidisciplinari creat a la ciutat veïna de Rubí, format per sis membres que van començar partint del grafit i, posteriorment, van anar explorant altres disciplines artístiques. Del mur a la tela. Art en estat pur.

Comentari (0) Visites: 44

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE A les 17.30 h
Adreçat a famílies amb infants de 2 a 5 anys

Places limitades. Cal confirmació d’assistència presencialment o en línia a partir del 10 de setembre

Divertir-se i relaxar-se poden donar-se la mà. En aquest En família, ens divertirem fent un pal de pluja amb el qual aprendrem a relaxar-nos quan més ho necessitem.

Comentari (0) Visites: 70
Comentari (0) Visites: 27

ENTREGA: DIMARTS 20 I DIMECRES 21 DE NOVEMBRE DE 10 A 13.30 h I DE 16.30 A 21 h
INTERCANVI: DIJOUS 22 DE NOVEMBRE DE 17 A 20 h

Enguany és el cinquè any que participem en el mercat d’intercanvi de roba més original i sostenible de Barcelona. Desenes d’equipaments i centenars de
persones formen part, any rere any, d’aquest mercat. Vine a portar la roba i els complements que ja no utilitzis i emporta’t els d’una altra persona!

Comentari (0) Visites: 72

DIVENDRES 23 DE NOVEMBRE A les 11 h
A càrrec de Mr. Shingles

Adreçat a les escoles del territori Mr. Shingles presenta la història contemporània dels Estats Units, reflectida per la seva música popular.
Mitjançant el swing, el blues de Chicago, el rock’n’roll i el soul, seguim el progrés del país des de la postguerra fins al present.

Comentari (0) Visites: 23

DISSABTE 24 DE NOVEMBRE A les 18 h
A càrrec de Josep Carbonell Organitza el Grup de viatges i fotografia

Un país muntanyós i de boscos misteriosos. I quin lloc més misteriós que el castell on va viure el comte Dràcula en persona? Una bona oportunitat per descobrir un dels països més desconeguts d´Europa.

Comentari (0) Visites: 23

DIVENDRES 30 DE NOVEMBRE A les 19 h
A càrrec de Jose Miguel Galera

El concert és un viatge pel Mediterrani amb la guitarra espanyola. El repertori està dintre de la línia de la música clàssica, però amb la peculiaritat d’estar fusionat amb músiques folklòriques del Mediterrani. D’aquesta manera, hi ha música de compositors que han introduït la música folklòrica espanyola tals com Falla o Albéniz, així com composicions de D. Bogadanovic o C. Domeniconi, que han incorporat al llenguatge de la guitarra clàssica músiques
folklòriques dels Balcans i Turquia respectivament, passant per repertori flamenc de Paco de Lucía i M. Escudero.

Comentari (0) Visites: 21