DEL 7 AL 29 DE SETEMBRE
A càrrec de Tomás Tripiana Inauguració el divendres 7 de setembre a les 19 h
A l’Espai expositiu Golfes

El projecte “Es batec de s’illa” comprèn una vintena d’obres, pintades en l’entorn menorquí durant els últims mesos. En aquest projecte conflueix el desig de mostrar racons molt relacionats amb l’autor, juntament amb un grapat de poses i retrats genuïns, alguns elaborats en l’entorn Es Padronet racó d’art, grup d’artistes locals del nucli antic de Maó.

Comentari (0) Visites: 43

DEL 7 AL 29 DE SETEMBRE
A càrrec del Grupo de Pintores Latinoamericanos+Colegas Inauguració el divendres 7 de setembre a les 19.30 h
A l’Espai expositiu 1

El Grupo de Pintores Latinoamericanos + Colegas és un col·lectiu d’artistes d’origen llatinoamericà i de diferents nacionalitats, com l’espanyola, la finalitat del qual és portar l’art a diferents llocs al voltant de la província de Barcelona i Catalunya. Diversos estils, tècniques, formats i experiències, però amb un sol objectiu: mostrar les seves obres a qui tenen la possibilitat de visitar les exposicions que realitzen els seus membres. L’exposició està coordinada per Eloy Añez Marañón.

Comentari (0) Visites: 40

DEL 14 DE SETEMBRE AL 6 D’OCTUBRE
A càrrec de l’Associació Porta Cultural
Inauguració el divendres 14 de setembre a les 19 h
A l’Espai expositiu cafeteria

Exposició de les fotografies fetes durant la Festa Major del barri de Porta el passat mes de maig. Una oportunitat de tornar a viure totes les activitats que es van dur a terme.

Comentari (0) Visites: 32