DIVENDRES 21 DE DESEMBRE A les 17 h
A càrrec de Seniors en allegro

Les tradicions no s’han de perdre mai, per això els nostres Seniors tornen a pujar a l’escenari per acomiadar l’any amb el concert de Nadal.

Comentari (0) Visites: 33

DIJOUS 17 DE GENER A les 19 h
A càrrec de José Luís Benitez Entrada gratuïta amb taquilla inversa

Si s’ha de definir la carrera de l’argentí José Luís Benítez, aquesta és sens dubte la ‘passió per la guitarra’. Els seus recitals es caracteritzen per contenir un ampli ventall d’estils. Interpreta peces que van del clàssic al folklore andalús, passant pel tango argentí i peces populars.

 

Comentari (0) Visites: 10

DIVENDRES 1 DE FEBRER A les 20 h
A càrrec d’Himalaia
Entrada gratuïta amb taquilla inversa

“Sons espacials contemporanis maridats amb la força i la ràbia del punk britànic més fresc dels setanta. Com si d’un còctel es tractés, Himalaia els serveix acompanyats d’una enèrgica posada en escena”. Així ens definim, com la fortuïta simbiosi entre el punk cru i el rock progressiu més elegant i contemporani. Adaptats al nostre entorn, urbanita sense conformistes, mil· lennistes arrogants i descarats, tenim alguna cosa per expressar i volem dir-ho alt i clar.

Comentari (0) Visites: 7
Comentari (0) Visites: 11

DIJOUS 7 DE MARÇ A les 19 h
A càrrec d’ Ana Biermann, a la veu i la guitarra acústica; Eider, al violí i als cors, i Bendita María, al violoncel
Entrada gratuïta amb taquilla inversa

Desviant-se del repertori clàssic en el qual han crescut com a músiques, la violinista Eider i la violoncel·lista Bendita María es llancen a acompanyar la guitarra i la veu d’Ana Biermann, i creen una dolça i perillosa intimitat de la qual no sempre és fàcil sortir il·lès. Així neix Biermann Trio.

Comentari (0) Visites: 9

DIVENDRES 22 DE MARÇ A les 19.30 h
A càrrec d’Alba Luz, Jaime Muñiz i Raúl Jiménez
Entrada gratuïta amb taquilla inversa

A Can Verdaguer celebrem el Dia Mundial de la Poesia amb una actuació molt especial. Amb lletres d’Alba Luz i música de Jaime Muñiz i Raúl Jiménez,
Chapaos a la nueva (edició poesia) proposa un viatge cap a la vulnerabilitat i la crítica, lloc comú per a la música i la paraula des d’on repensar el món (i els cossos) que habitem. Versos i carn; poesia íntima i música per sentir.

Comentari (0) Visites: 7