DISSABTE 1 DE JULIOL A les 19 h
A la plaça Sóller

Com ja és tradició des de fa uns anys, passarem una tarda d’estiu plena dels colors més vius i dels sons més alegres d’una part del món. Viatjarem a l’Índia amb els ritmes de Bollywood Sitare, Mitali, Ashima, Saraswati, Sundari, Krisha, amb mocadors de monedes, per les terres d’Egipte amb Marta Sánchez, les alumnes de l’estudi Danzarabic, Aisha, Aires del Mundo, Sonia Faria, Jamil Power i Danzarabic Oriental Company.

Comentari (0) Visites: 56
Comentari (0) Visites: 19

DIJOUS 6 DE JULIOL A les 19.30 h
A càrrec de Pedro Burruezo, veu, guitarra, mandola algeriana, arxillaüt, dulcimer i percussions; Maia Kanaan, viola i veu; Jordi Ortega, violoncel
Entrada gratuïta amb taquilla inversa
Jardins de Can Verdaguer

Aquest trio de grans artistes ens proposen un concert en el qual recuperen melodies antigues amb una mirada contemporània. Principalment, joies sefardites i alguna cançó trobadoresca d’aires medievals. Tot amb una interpretació nova, bella, trencadora, en què ens regalen una nova perspectiva que conjumina el prisma contemporani i l’arrel medieval.

Comentari (0) Visites: 27

DIVENDRES 7 DE JULIOL A les 19.30 h
A càrrec de Grup de teatre Dones Cosa Nostra Direcció de Conchita Navalón
Sala d’actes

Aurora és la germana gran i és molt, molt rica, viuda i sense fills, o sigui, que les seves germanes seran les que tindran dret a l’herència; el problema és que ella no es mor mai. Juntes, en unes vacances organitzen La despedida, però les coses no els sortiran com elles esperen.

Comentari (0) Visites: 17

DIJOUS 13 DE JULIOL A les 19.30 h
A càrrec de Carol Duran, veu, violí i loops i Toni Porcar a la guitarra
Entrada gratuïta amb taquilla inversa
Jardins de Can Verdaguer

Carol Duran ens presenta Soroll Blanc; les seves composicions barregen l’intimisme i la força del pop amb l’energia del folk. Cançons que expliquen històries d’avui amb regust d’ahir: històries crues, llegendes que reviuen al segle XXI, emocions que es desdibuixen.

Comentari (0) Visites: 24

DISSABTE 8 DE JULIOL A les 19 h
A càrrec de la companyia De calaix
Entrada gratuïta amb taquilla inversa
Sala d’actes

Una comèdia sobre tipus, identitats, actituds vitals i sobretot sobre dones, ja que dones són tots els personatges que passaran per l’escenari. Dones depressives, ingènues, presumides. Com en un collage, veurem diferents aspectes de l’ésser humà en què ens podrem reconèixer cadascú de nosaltres. Un espectacle còmic, adaptació d’una obra original de la companyia T de teatre.

Comentari (0) Visites: 24

DIJJOUS 20 DE JULIOL A les 19.30 h
A càrrec de Queralt Lahoz, veu, i Daniel Felices a la guitarra
Entrada gratuïta amb taquilla inversa
Jardins de Can Verdaguer

Grans joies musicals de diferents estils com el bolero, el flamenc, el son, el tango i la cançó d’autor. Un espectacle càlid i proper, un tribut a la bellesa i l’elegància.

Comentari (0) Visites: 16

DIVENDRES 21 DE JULIOL A les 19.30 h
A càrrec d’Erea Carbajales, violí; Aser Rodríguez a la guitarra, i Andrea Jiménez, dansa
Entrada gratuïta amb taquilla inversa
Jardins de Can Verdaguer

Ad Heyra Liti és un grup format a Ourense. El seu estil, neoclàssic i folk, té influències de músiques d’Islàndia, Austràlia i cèltiques. Fusionen la música tradicional amb les influències que reben avui dia amb la finalitat de rescatar-la, fer-la evolucionar i més audible al públic menys acostumat; a més de cançons pròpies fan versions que van des de Bela Fleck a Django Reindhardt i The Bothy Band, entre d’altres. El passat estiu van establir una col·laboració amb la bailaora Andrea Jiménez per seguir destapant les arrels meridionals i del nord a través de la música i la dansa. Després d’una gira pel nord d’Espanya, actuen per primera vegada a Barcelona.

Comentari (0) Visites: 16