Projectes Culturals

Centre cívic Can verdaguer

El concurs de còmic de Nou Barris enguany celebra la seva 18a edició. A partir del mes de març s’inicia
la recollida de còmics. Hi ha dues categories: una per a nois i noies de 9 a 15 anys, dins d’ aquesta categoria hi haurà un
nou premi per al millor còmic en català, i una per a majors de 16 anys. La data màxima d’entrega de treballs serà el 22 de maig
de 2017. 
Si us apropeu al CC Can Verdaguer durant els mesos de març a juliol, trobareu diverses activitats de qualitat a càrrec de dibuixants
professionals i col·lectius especialistes relacionades amb aquest món, des d’exposicions i xerrades fins a activitats per a
escoles i instituts. Consulteu les bases del concurs i la resta d’activitats a la difusió específica i al web del centre.

concursc2017.jpg

 

 

concursc2017b.jpg

Oferim un espai on acollir iniciatives artístiques amateurs.

Volem que les tardes de dissabte siguin una oportunitat per a totes aquelles persones, grups, companyies o associacions de diferents arts escèniques (teatre, dansa, música…) que estiguin interessats a mostrar el seu treball.

Us deixem l’escenari, vosaltres podeu tot el vostre art a sobre i mengeu-vos el públic!

Per a més informació de dates disponibles i noves programacions poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Consulteu la propera programació.

salapolivalent.jpg

Es tracta d’un espai que ofereix l’oportunitat de relació, pares-fills i amb altres famílies, molt adequat per compartir les experiències d’educar.

Un espai segur amb una programació d’activitats adequades al desenvolupament de l’Infant.

Les sessions es realitzen un dissabte a la tarda al mes, i van adreçades a famílies amb infants de 2 a 5 anys.

Cal fer la inscripció prèvia gratuïta a cada una de les sessions presencialment o trucant per telèfon.

joc-i-moviment-en-familia-.jpg

El centre disposa de diferents sales i espais expositius on oferir exposicions vinculades als projectes culturals del centre cívic, o acollir les demandes d’artistes emergents o de col·lectius i entitats del barri amb afany divulgatiu i cultural.

 

Expo.jpg

El centre inicia un nou projecte relacionat amb el blues.

La intenció és apropar aquest estil de música a les escoles mitjançant sessions formatives al professors, on expliquen els recursos didàctics que ofereix el blues i aplicar-ho a les aules. El resultat de tot aquest treball es concentra al concert en que músics i nens interactuen per fer un espectacle plegats. 

blues.jpg

Per commemorar el dia del medi ambient, el centre cívic organitza diferents activitats obertes adreçades a conscienciar veïns i veïnes de la importància de preservar el medi ambient.

S’ofereixen propostes durant la setmana, com ara tallers per adults, infantils o les sessions per escoles,  tot i que és una temàtica recurrent al llarg de l’any amb diverses propostes, com exposicions o jornades d’intercanvi.

 

medi-ambient.jpg

 

El centre cívic ofereix un projecte artístic pels joves del barri de Porta.Durant la primera quinzena de desembre s’ organitzen diverses activitats en col·laboració amb diferents Serveis juvenils de Nou barris, i amb els instituts de la zona, per tal de donar a conèixer recursos d’emprenedoria artística, o ser espai de mostra d’iniciatives individuals o col·lectives dels joves artistes de Porta. Exposicions, exhibicions de dansa i música o xerrades són algunes de les activitats que s’ofereixen.

 

8cd36d4d95b8dcba70482ec74439a7eb.jpg

Quan arriba el mes de juliol, ens venen ganes de sortir al carrer i comencem la nostra programació d’estiu.

Exhibicions de dansa, concerts al jardí de Can verdaguer, teatre...són algunes de les nostres propostes adreçades a joves i a públic en general.

Consulteu la programació específica d’enguany.

 

eestiu15web2.jpg

Can Verdaguer té una especial predilecció pels infants, i una manera d’apropar-nos a ells és oferir a les escoles del territori activitats relacionades amb el nostre projecte. Així que durant el curs organitzem sessions matinals lúdic-formatives de Còmic, Medi Ambient i Blues adreçades als alumnes de primària.

 

Can Verdaguer acull el cicle de concerts organitzat per la xarxa de centres cívics de Barcelona en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Un  viatge sonor pels estils més representatius de la història de la música de la mà de noves promeses de la música que ompliran de música l’escenari  del centre. Consulteu la difusió específica del cicle.