Per causes alienes al centre aquesta activitat ha quedat cancel·lada. Disculpeu les molèsties.

DIJOUS 1 DE JUNY A les 19.30 h

Sala d’actes

Reflexionar sobre les eines narratives dels dos mitjans, comparant avantatges i carències de cadascun d'ells. Col•loqui amb la participació de Chemapamundi, Héctor Cornelius, Dr. Bishop, Mr. Moore, SegioY.

DIMARTS  6  DE  JUNY A les 18 h

A càrrec de la Fàbrica del Sol  

Aprendrem a través de diferents dinàmiques com està distribuïda l'aigua al món: veurem que es tracta d’un bé escàs, farem la comparativa de les infraestructures dedicades a la gestió de l’aigua a diverses parts del món i coneixerem de prop els conflictes al món que s’han desencadenat pel domini de l’aigua. També veurem quin consum d’aigua fem a casa i quin estalvi en podem fer, i descobrirem què és l’aigua virtual i la petjada hídrica i com estan relacionades entre si. Finalment, veurem què suposa la remunicipalització de l’aigua i en quin punt està aquest projecte aplicat a Barcelona. Farem també una anàlisi de la factura de l’aigua, així que no us descuideu de portar la vostra! Mulla't i comencem tots junts a estalviar i deixar de contaminar aquest recurs tan preuat.

DIJOUS  8  DE  JUNY A les 19 h

A càrrec d’Argelaga, Serveis Ambientals

Esbrinarem de quina manera es pot actuar individualment o col•lectivament per introduir bones pràctiques ambientals que ajudin, a més, l’estalvi econòmic de les famílies. Es proposa una pràctica als participants perquè puguin valorar les possibilitats de millora a casa seva i es resoldran els dubtes.

DISSABTE  1  DE  JULIOL A les 10 h

A càrrec de La Fàbrica del sol

Places limitades. Cal confirmació d’assistència per telèfon o presencialment a partir del dia 5 de març De la mà d’un especialista de la Fàbrica del Sol descobrirem el parc del Castell de l'Oreneta, un bosc urbà situat al barri de Sarrià, un lloc on perdre's i contemplar vegetació mediterrània de tota mena.

DISSABTE  10  DE  JUNY A les 17.30h

Adreçat a famílies amb infants de 2 a 5 anys A càrrec de Percuriositat.

Places limitades. Cal confirmació d’assistència per telèfon o presencialment a partir del dia 5 de març Taller en què construirem instruments de percussió reciclats i farem un petit taller de ritme i percussió amb les nostres creacions.

DISSABTE 10 DE JUNY A les 19 h

Per causes alienes al centre demà només ens podran visitar alguns dels components del grup Mary One Blues, entre ells, la cantant del grup Neusinha. Us deixem una mica més d'informació i esperem que vingueu a gaudir del concert!

MAUS 
Dissabte 10 de juny a les 19 h 
Maus, és un duet acústic format per Neusinha i Marky, amb repertori variat i adaptable. 
Una magnífica veu acompanyada de guitarra i caixó. 
Música de tots els temps i estils, interpreten temes a petició, versions, temes originals i live karaoke.
Blues, Jazz, Soul, Bossanova, Pop, Rock.

 

 

 

 

DIMARTS 13 DE JUNY A les 18h

Adreçat a joves de 14 a 20 anys

A càrrec de Jordi Pascual Garcia

Places limitades. Cal confirmació d’assistència per telèfon o presencialment a partir del dia 5 de març

Vols crear un pàgina de còmic? Vine i coneix els rudiments narratius del llenguatge i la varietat de gèneres de què disposa el còmic. Realitza un disseny i troba la teva tècnica.

DIJOUS 15 DE JUNY A les 19 h

A càrrec de Núria Castellano i Solé, doctora en Història, especialista en Egiptologia i membre de la Missió Arqueològica a Oxirrinc (Egipte)

L’única de les set meravelles de l’antiguitat que encara queda dempeus és la piràmide de Kheops, a Gizeh. Aquestes construccions són un dels elements identificadors de la cultura faraònica. Però...com es van construir? Quina finalitat tenien? Eren totes les piràmides iguals? En un recorregut pel riu Nil, analitzarem les teories de construcció i descobrirem les més de cent piràmides que hi havia a l’antic territori egipci.