DEL 17 DE JUNY AL 22 DE JULIOL

Inauguració i entrega de premis: dissabte 17 de juny a partir de les 19 h

L’exposició mostra tots els treballs presentats en aquesta 18a edició del concurs. El dia de la inauguració i lliurament de premis es dinamitzaran  activitats com exhibicions i tallers a càrrec de dibuixants professionals i associacions i grups d’aficionats al còmic. Segueix-nos al web, Facebook i Twitter.

DIJOUS  22  DE  JUNY A les 19.30 h

A càrrec de Ferran Berrio, pianista, compositor i arranjador musical

El Messies de Händel és un cas excepcional a la història. Poques obres poden dir que estan de moda durant més de 270 anys. Des de la seva estrena a Dublín el 1742, no ha deixat d'interpretar-se i de meravellar el món sencer. Amb el seu famós Al•leluia, aquest oratori forma part d'un club selecte d'obres que ja no pertanyen als compositors que les van crear ni a l'època que les van veure néixer. El Messies és patrimoni de la humanitat. 

 

DIJOUS 29 DE JUNY A les 19 h

Entrada gratuïta amb taquilla inversa

Lucia Fumero és pianista i cantant nascuda a Barcelona. El seu estil és el resultat de les músiques que han creuat el camí de la seva vida, com ara la música clàssica, el jazz, el folklore sud-americà, entre d’altres. En aquest cas, Lucia Fumero ens ofereix una proposta a piano i veu, directa i natural.

DISSABTE 1 DE JULIOL A les 18 h

A càrrec de Josep Navarro Organitza el grup de viatges i fotografies

Un recorregut al sud de Gal•les, caminant pels senders de les seves costes, pels petits pobles i verds paisatges i per la capital, Cardiff, una atractiva i desconeguda ciutat. A més a més, farem un tomb per Liverpool, on hi ha un munt de racons interessants i,és clar, The Beatles!