DIMARTS 16 DE JULIOL A les 19 h
A càrrec de Peixospeixeres Teatre, la Companyia Distraccions i La Brimonda

No és només una obra de teatre, en són quatre. Gaudirem de quatre microobres (cada una dura uns 15 minuts) en diferents espais del centre.


Ethîca, de Peixospeixeres Teatre, escrita, dirigida i interpretada per Fanny Ferran i Ramon Pros. Dos professors d’ètica de la mateixa escola,
un home i una dona, es troben en un bar. Ella li demana un favor que se surt de la legalitat. Ell dubta però finalment accepta. La situació es complica quan ella li fa una impactant revelació i l’assumpte es torna més tèrbol del que semblava.

L’especialista, de la Companyia Distraccions, escrita i dirigida per Ildefons Vilanova, amb la interpretació de Núria Font, Eva Blay i Ildefons Vilanova. A L’especialista, el Josep Mª intueix que la seva dona té un amant. Per sortir de dubtes va a veure l’Octavi Bonmatí, un reconegut detectiu especialitzat en temes familiars. En arribar a la consulta troba una senyoreta, la Marta, que l’informa que el Sr. Octavi està de baixa i que ella mateixa l’atendrà. Haurà estat un cop de sort la baixa de l’Octavi? Un cop de sort per al Josep Mª... i per a la Marta? 

Blank, de Daniel Vela, presentada per La Brimonda, i interpretada per Brian Ramos, David Garcia i Montse Santanach. Blank representa el dilema, l’angoixa i la impotència de tot creador quan s’enfronta al que considera el seu més temut enemic: el full en blanc. No obstant això què ocorre si en realitat el sabotejador el portem dins? Què succeeix si, allò que odia, és el que només intenta ajudar?

I per últim, Cinc hores amb Braulio, també interpretada per La Brimonda. Tres germans molt diferents entre es reuneixen en la vetlla del seu pare Braulio on es destapa la cara B de cadascun d’ells i la mort real del pare. Una delirant comèdia estrafolària que parteix del tema de la mort d’un ser estimat i que gràcies a cada personatge ens fa veure aquest tema de formes diferents. Per què hem de mirar-ho tot d’una sola manera? Per ventura la vida i la mort tenen tan sols una cara? Per ventura ho sabem?