CONCERT. MÚSICA Z:

Júlia Català i Laura Xiu

Divendres 24 de febrer a les 19 h

A càrrec de: Júlia Català i Laura Xiu, del Taller de Músics

Concert dins del programa Música Z

Pots reservar la teva plaça clicant aquí

 

L’especialitat del Grau Superior en Veu del Taller de Músics ESEM ofereix una formació dirigida als cantants interessats en la creació de cançons, on es treballen les competències de la modalitat de veu i es potencien tots els aspectes de la creació de repertori de composicions pròpies.

Com a mostra d’aquest treball, en aquesta ocasió es presentaran les cançons de Júlia Català i Laura Xiu.La Júlia Català és una cantant i compositora nascuda a Sant Cugat del Vallès que després d’anys d’escriure música, publica el seu primer EP titulat “Blau“. “Blau” fa referència a la melancolia i ve de l’expressió en anglès “to feel blue” una emoció que cobreix totes les cançons de l’EP. A través dels seus temes escrits en anglès i català la Júlia ens mostra el seu món interior parlant de les seves pors i inseguretats.

Laura Xiu és una jove de dinou anys que s’havia dedicat a la interpretació, i que ara fa uns anys va decidir dedicar-se a la música. Actualment estudia al Taller de Músics ESEM. Per a aquesta ocasió, presentarà un recull de cançons on es barregen els estils clàssics amb un so més nou i urbà. Té previst publicar el seu primer treball aquest pròxim any.


Júlia Català

Laura Xiu

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *