Concurs de disfresses

Vols participar en el concurs d’enguany?

Disfressa’t i envia’ns la fotografia però amb mascareta! Per què amb mascareta? Per demostrar que la foto és d’aquest any. En el cas dels infants d’entre 0 i 5 anys, que no cal que la portin, podeu enviar la fotografia amb un calendari d’enguany, un diari… podeu tirar d’imaginació per demostrar que és actual.

Hi ha quatre categories:

  • De 0 a 5 anys

  • De 6 a 10 anys

  • D’11 a 15 anys 

  • Majors de 16 anys

Podeu enviar les vostres fotografies fins al 15 de febrer a migdia. Durant aquell vespre es penjaran a la nostra pàgina web i es podrà començar a votar fins al 19 de febrer a migdia. Només s’acceptarà un vot per persona.

Les fotografies guanyadores s’anunciaran el vespre del 19 de febrer.

Si vols saber més sobre les bases del concurs, fes clic aquí.
Si vols saber més sobre la política de privacitat, fes clic aquí.  

    ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a encarregat del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva participació en concurs de disfresses de Can Verdaguer mitjançant l'enviament de fotografies. Els participants pel sol fet de participar, accepten íntegrament les presents Bases del Concurs, autoritzant a l'ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT a la publicació del seu nom i la imatge a la pàgina web així com a qualsevol mena de publicitat, promoció, o publicació amb finalitats informatives sempre en relació amb el present Concurs, sense reemborsament de cap mena. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.