EXPOSICIÓ: Un edifici ple d’humor

MAIG

A càrrec d’un grup de persones usuàries del Centre Ocupacional Can Carreras-Asproseat

A l’Espai expositiu recepció

Aquest panell és un petit homenatge que un grup  del Centre Ocupacional Can Carreras–Asproseat ha fet al gran Ibañez. 

Aquest grup tenia com a projecte fer un audiovisual però degut a les limitacions de la pandèmia van reconvertit el seu projecte primerenc en un altre que ha estat aquest panell de la Rue del Percebe, 13 de Ibañez. 

S’han substituït els personatges habituals per les fotografies amb un fons de chroma key de les persones usuàries del centre. 

Ha estat un treball molt enriquidor on s’ha treballat d’una forma molt artesanal el disseny, el color i les vinyetes escollides pels participants conformant el panell que ara esteu veient. 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.