Gener-març

2023 comença fort i és que aquest any estem de celebració a Can Verdaguer: fem deu anys! Volem compartir aquest esdeveniment tan especial amb totes les persones que veniu i gaudiu de les activitats del centre en una matinal que es farà el 18 de març, però també hi haurà algunes activitats al llarg de l’any per celebrar-ho.

Aquest trimestre, la nostra programació segueix com sempre, amb els cicles de conferències, exposicions, xerrades, teatre, Carnestoltes, la Setmana de la dona al març… Com a novetat, durant aquests tres primers mesos, podreu gaudir de quatre concerts que estan dins de MúsicaZ, el circuit musical de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona que apropa el talent de l’alumnat de les escoles superiors de música de Barcelona a tota la ciutat, en una experiència propera i compartida. És un programa fet en col·laboració amb l’Escola JAM, el Taller de músics i la Fundació Conservatori Liceu, i que en aquesta segona edició arriba ja a nou equipaments, entre ells, Can Verdaguer.

També tindrem una xerrada i un taller amb la Roberta Vázquez com a activitat complementària a l’exposició “Constel·lació gràfica. Joves autores de còmic d’avantguarda”, que es podrà visitar fins al maig al CCCB.

Esperem que gaudiu de la programació tant com gaudim nosaltres fent-la!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *