Espais

Centre cívic Can Verdaguer

Una de les característiques de la quotidianitat del centre és la vida associativa que s’hi desenvolupa. Són nombroses les entitats que prenen com a seu el centre cívic, o sol·liciten els espais per reunions periòdiques o puntuals, la qual cosa ens plau, considerant que el centre cívic ha de ser lloc pel desenvolupament comunitari del territori, i punt de trobada segons les necessitats veïnals.

El servei de cessió d'espai és un dels serveis bàsics dels Centres Cívics de la ciutat de Barcelona i del Districte de Nou Barris i consisteix en la cessió i/o lloguer dels diferents espais que disposa l’equipament i el material tècnic, a entitats, particulars, empreses i associacions, per a la realització de les seves activitats.

El centre cívic Can Verdaguer posa a disposició d’aquests grups, entitats i particulars la cessió o lloguer de diferents sales per a la realització de reunions, conferències, assemblees, activitats culturals, assajos escènics...

Aquestes cessions d’espai o lloguers compleixen la normativa municipal de preus públics, on s’especifica el preu de cada sala respecte a l’ús que es vol fer i entitat sol·licitant.

El centre cívic Can Verdaguer no cedeix espais a particulars per a la realització d’aniversaris o esdeveniments de caire no cultural. En aquest cas, podeu posar-vos en contacte amb la cafeteria de can Verdaguer.

El centre cívic està obert a acollir a tots els grups i entitats sol·licitants d’espai sempre i quan hi hagi sales disponibles i el contingut de l’activitat proposada s’adapti al tarannà i ideologia de l’equip gestor, l’empresa gestora, el Districte de Nou Barris i l’ICUB.

Posem a la vostra disposició la normativa de cessions d’espai del centre cívic Can Verdaguer, així com el full de sol·licitud de cessió d’espais.

Podeu sol·licitar la cessió mitjançant el full de sol·licitud  adjunt, l’heu d’omplir i enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a que us puguem informar de la disponibilitat de la sala i ,si escau ,fer el pressupost del lloguer.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (formulari sol·licitud cessions d'espai.pdf)Fitxa cessió d\\\'espais[ ]444 kB