DIVENDRES 27 DE SETEMBRE A les 19 h
A càrrec de Blue Birds
Entrada gratuïta amb taquilla inversa

Versionant gèneres tan veterans com el jazz, el soul i el R&B, Blue Birds es proposen fer arribar la música de sempre des del prisma de la sensibilitat amb el piano i dues veus. Un univers de matisos, força, intimitat i subtilesa
que no et deixarà indiferent.

DIJOUS 10 D’OCTUBRE 

A les 19 h

A càrrec de Wagner Pa i Cesc Pascual
Amb la col·laboració de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3

Wagner Pa i Cesc Pascual, dos músics professionals que s'entenen amb una mirada. Porten  20 anys tocant junts, des de que van formar el grup Brazuca Matraca. Durant aquests anys el Wagner (cantant i flauta travessera) amb en Cesc (guitarra) han desenvolupat un duet de Bossa Nova i Samba, on s’endinsen en un repertori de música popular brasileira (MPB), però sense oblidar temes del seu propi repertori.


Aquest concert està dins del BCN Blind Concerts, un projecte de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3, per a sensibilitzar la població sobre el col·lectiu de persones amb discapacitat visual a través de concerts col·loqui.

 

Descarrega't l'App Tinc baixa visió, a través de la qual i amb unes ulleres 3D es pot experimentar una visió i resta visual com una persona amb baixa visió o amb discapacitat visual.

 

 

DIVENDRES 18 D’OCTUBRE A les 19 h
A càrrec de The Safinats
Entrada gratuïta amb taquilla inversa

The Safinats és un grup vocal i de percussió fundat i dirigit per Txell Lasheras. Format per joves d’esperit, amants de la música i del cant, els qui en un ambient de companyonia, aconsegueixen portar cançons populars i actuals
a arranjaments corals frescos i entretinguts.