Cheap Generic Xanax Buy Xanax Mexico Pharmacy Order Diazepam Overnight Delivery Buy Genuine Valium Online Buy Alprazolam Usa

Com retornar una reserva d’entrada

Una de les noves mesures que hem d’adoptar al centre cívic per tal d’ajustar-nos a la nova normalitat és que a partir d’ara per assistir als espectacles culturals serà necessari fer la reserva d’entrada gratuïta. Si no saps com crear el teu perfil d’usuari per adquirir l’entrada, pots consultar aquesta entrada del blog.

Si el dia de l’esdeveniment, pel motiu que sigui, no hi pots assistir, et demanem que ens ho comuniquis trucant al centre o bé entrant a la teva fitxa d’usuari web i anul·lant l’entrada, d’aquesta manera una altra persona la podrà aprofitar.

A continuació et deixem, pas a pas, el procediment a seguir per a retornar la teva entrada:

1. Primer de tot has d’entrar a la pàgina web d’inscripcions.
2. Inicia sessió en cas que no tinguis la sessió oberta.
3. A la part superior dreta de la pàgina trobaràs el teu nom i cognom, si fas clic a sobre, es desplegarà un menú i has d’escollir l’opció les meves inscripcions.

4. Fes clic a sobre el requadre blau de cancel·lar inscripció de l’entrada que voleu retornar.

5. A continuació apareixerà un missatge per confirmar si realment vols retornar l’entrada, prem el botó continuar i la teva reserva d’entrada quedarà cancel·lada.