Buy Soma Online Overnight Cheap Valium Online Order Alprazolam Online From Canada Order Valium Online Legal Buy Alprazolam Online Usa Buy Raw Alprazolam

Com fer la reserva d’entrada o la inscripció a un taller en línia

Vols reservar una entrada o vols fer la inscripció a un taller en línia però no saps com s’ha de fer? Aquí et deixem explicat pas a pas quin és el procediment a seguir:

1. Primer de tot has d’entrar a la pàgina web d’inscripcions i inicia sessió. Si no tens creat un usuari, en aquesta entrada del blog t’expliquem com crear un usuari en línia.

2. Si et vols apuntar a un taller el trobaràs a “tallers culturals” i si vols reservar una entrada per a un espectacle cultural has d’anar a l’opció d’espectacles i conferències

3. A la part de sota de l’activitat hi ha un requadre blau amb la paraula “inscriu-te” fes clic i automàticament el programa et portarà al cistell de compra. En cas que et vulguis inscriure en més tallers o activitats culturals fes clic al botó “inscriu-re’m a més activitats” i repeteix el pas 2 i 3 tantes vegades com necessitis.

4. Una vegada hagis acabat de ficar tot al cistell, has de marcar la llei de protecció de dades i prémer continuar/pagar.

5. En cas que sigui un taller, et sortirà un avís informant que en aquest pas aniràs a la pàgina del banc perquè procedeixis a fer el pagament (imatge 1) i un cop li donis a continuar se t’obrirà la plataforma de pagament (imatge 2). Una vegada acceptat el pagament, quedarà confirmada la teva inscripció. En cas de ser una activitat cultural quedarà formalitzada la teva reserva d’entrada (imatge 3).

Imatge 1
Imatge 2
Imatge 3