Blog

NOVETATS!

Inscripcions

Inscripcions en linia

Agenda novembre-desembre

Agenda cultural i de tallers novembre-desembre

Emissions en directe

Quinzena de gènere

Programació especial quinzena de gènere

EXPOSICIÓ: MÉS ENLLÀ DELS LÍMITS

Mai m’ha agradat el típic cànon de bellesa socialment acceptat a l’hora de treballar amb models. Sempre he buscat la persona real, de carrer.

Fa un any vaig conèixer a Elena, una persona que malgrat les seves circumstàncies, s’ha fet un lloc en un món on no hi ha lloc per les imperfeccions.

Amb ella hem començat un projecte per demostrar que una discapacitat no es un obstacle per aconseguir els teus propòsits.

Al realitzar la primera sessió, vaig anar amb por, mai havia treballat amb una persona amb certs problemes de mobilitat. No sabia si jo, com a fotògrafa, estaria a l’alçada de les circumstàncies pels possibles inconvenients que poguessin sorgir.

EXPOSICIÓ: III MOSTRA COL·LECTIVA PORTA’NS L’ART

DEL 4 AL 28 DE NOVEMBRE  

Inauguració divendres 6 de novembre a les 19 h
A càrrec de diferents artistes 
Espai expositiu 1

Pots visitar l’exposició de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16 a 20.30 h.

Arriba la mostra col·lectiva per tercer any consecutiu. Enguany gira entorn de la il·lustració! Totes les persones que hi participen són artistes que han format part del projecte expositiu …

Inauguració Porta’ns l’art

Arriba la mostra col·lectiva per tercer any consecutiu. Enguany gira entorn de la il·lustració! Totes les persones que hi participen son artistes que han format part del projecte expositiu en línia “El còmic i la il·lustració a la masia” dut a terme durant el confinament. I ara tornen a oferir, presencialment, una mostra dels seus treballs.