Soma 350 Mg Price Buy Soma Medicine Order Diazepam 5Mg Buy Real Diazepam Uk Alprazolam To Buy Online Uk

La colleta d’en Rebassa

PRIMER DIMARTS DE MES de 19.45 a 21.15 h

El nom del club s’origina del nostre pas pel Consorci per a la Normalització Lingüística de Nou Barris i parla especialment de Carles Rebassa, el professor que ens va guiar per aprendre a parlar en català amb estima per la llengua. Amb el temps vam descobrir el gran poeta i rapsode que teníem davant.

Mentre avançàvem d’un curs al següent va néixer una gran complicitat que en finalitzar els cursos ens va portar a la creació del club de lectura “La Colleta d’en Rebassa“, el juny del 2017. D’ençà que ens reunim el primer dimarts de mes a Can Verdaguer de 19.45 h a 21.15 h. Per tant, si voleu formar part teniu les portes obertes!

A partir d’una llista de títols proposats al començament de cada temporada, intercanviem opinions, coneixem diferents punts de vista i xerrem amb alguns dels autors dels llibres que llegim.

La Colleta d’en Rebassa és tota una excusa per estar junts, compartir un sopar, una sortida al teatre, a la natura, esdeveniments culturals, etc. En resum, fer amics al voltant de la literatura en català.

Us esperem!