Programació festiva

Centre cívic Can Verdaguer

Per commemorar el dia internacional de la dona,, el grup de dones de Porta, amb seu al centre cívic, organitza una programació d’activitats formatives, informatives i lúdiques adreçades a les dones associades al seu grup i obertes a la població general.

El centre cívic hi col·labora en l’organització d’algunes d’aquestes activitats. Cal destacar l’estrena de l’obra de teatre que el grup assaja al centre els mesos previs.

 

simbolo-mujer.jpg

 

Al mes de maig, el barri de Porta celebra les seves festes.

El centre cívic forma part de la comissió de festes conjuntament amb altres equipaments i entitats del barri.

Durant tota la setmana festiva tenen cabuda diferents activitats adreçades a tot el veïnat: teatre, concerts, espectacles infantils, festa per a la gent gran, cercavila, concursos, havaneres, exhibicions de dansa, botifarrada... són algunes de les activitats que hi podeu trobar.

Consulteu dates i activitats de les festes d’aquest any.

 

 

 

dipticfestes19b.jpg

dipticfestes19.jpg

Any rere any, el centre cívic organitza el Concurs de dibuix infantil coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, al que convidem a participar tots els infants amb ganes d’expressar la seva creativitat sobre un paper.

Durant la setmana prèvia i posterior a la diada de sant Jordi trobareu un racó d’intercanvi de llibres. Si teniu llibres a casa que ja heu llegit i conserveu amb bon estat i en canvi desitgeu llegir-ne de nous, aquí teniu el vostre espai.

Cada any preparem una tarda divertida amb diferents activitats com ara tallers, animació i el lliurament de premis del concurs infantil de dibuix.

Consulteu les bases d’enguany.

drac_sant_jordi_3.jpg

 

El centre cívic vol acomiadar l’any donant a conèixer al veïnat un tastet de les activitats que diferents col·lectius de voluntaris, entitats i tallers del centre  realitzen al llarg de l’any, en una tarda festiva amb aire nadalenc.

Consulteu la programació d’enguany.

 

postres-de-navidad-2015-galletas-de-navidad.jpg

Des del centre cívic s'organitza La Rua de Carnestoltes del barri de Porta, conjuntament amb altres entitats de lleure, assocaicions i AMPAS d'escoles del barri.

Durant tota la tarda del dissabte es pot gaudir d'aquesta festivitat tant sonada i d’arrelada tradició: maquillatge infantil, concurs de disfresses, grup d'animació, xocolatada popular i finalment la crema del Carnestoltes.

Si voleu participar al concurs, cal inscriure’s al centre cívic durant la setmana prèvia a la Rua.

Consulteu la programació específica d’enguany.vestitcarnestoltes-web.jpg