Soma 350 Mg Uses Buy 1000 Xanax Bars Buy Teva Valium Buy Soma Uk Cheap Xanax Uk

Concurs de còmic de Nou Barris

Anualment, el Centre Cívic Can Verdaguer organitza el Concurs de Còmic de Nou Barris. Durant aquest any s’ha celebrat la 23a edició del concurs.

El Concurs de còmic de Nou Barris va començar l’any 2000, quan l’antic i ja desaparegut casal municipal Porta-Sóller el va programar per primer cop dins de la seva oferta cultural. L’any 2013, el Centre Cívic Can Verdaguer va agafar el relleu i des de llavors n’és l’entitat organitzadora.

L’únic objectiu del certamen era, i continua sent, impulsar i promoure el novè art, donant suport a tots els i les dibuixants novells que busquen obrir-se camí en el món del còmic, visualitzant la seva feina.

La peculiaritat de no marcar el límit d’edat als concursants obre la possibilitat a que qualsevol persona aficionada al món del còmic, independentment de la seva edat, hi pugui participar. En moltes ocasions es relaciona el còmic amb persones menors de 30 anys, o es fomenten concursos adreçats a joves. En el cas del Concurs de Còmic de Nou Barris això no succeeix.

A part del concurs, durant els mesos d’abril a juny, el còmic es converteix en el protagonista. Les exposicions durant aquests mesos estan relacionades amb aquest art i amb la il·lustració, i a part, també s’organitzen tallers i altres activitats relacionades amb aquest.

Aquí sota tens la informació de la última edició. En breus començarem a preparar la 24a edició!

Veredicte del 23è Concurs de còmic de Nou Barris

Bases del 23è Concurs de còmic de Nou Barris

Activitats al voltant del 23è Concurs de còmic de Nou Barris 🙂